ANKARA / ÇUBUK - Yavuz Selim Anaokulu

Yavuz Selim Anaokulu

YAVUZSELİM MAH. HÜKÜMET CAD. YAVUZ SELIM ILKOKULU NO 46 ÇUBUK / ANKARA
Vizyon
Vizyonumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
08.50-17.00
Ulaşım
Okulumuza Ankara merkezden, Sıhhiye´den kalkan EGO belediye otobüsleri ya da Ulus´tan kalkan özel halk otobüsleri ile yaklaşık 1 saatte ulaşılmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine 40 km mesafededir.